Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

  Donația prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit este una dintre cele mai simple și eficiente modalități de a sprijini organizațiile non-guvernamentale (ONG-uri) care se ocupă de cauze importante, așa cum este asociația noastră SOS-Mielom.

  Mielomul multiplu este o boală complexă și necesită un efort colectiv pentru a fi învins. Mielomul multiplu afectează multe persoane și familiile lor. Dar putem face ceva pentru a ajuta. Prin donare poți și tu contribui la finanțarea cercetării și a tratamentelor, la educarea publicului și la susținerea pacienților și familiilor lor. 

  Procedura de donare prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit este simplă și nu implică costuri suplimentare pentru donator. Persoanele fizice care obțin venituri din salarii, activități independente sau alte surse de venit pot alege să redirecționeze 3.5% din impozitul pe venit către organizația non-guvernamentală preferată.

  Descarcă FORMULARUL 230

  Formularul pe care ți-l punem AICI la dispoziție este completat direct cu datele asociației. Tipărește-l dacă dorești să îl completezi de mâna.

  Îl poți completa și electronic, însă trebuie să ai aplicația Adobe Reader descărcată. Dacă il completezi online, atunci nu uita să îl semnezi digital, aplicația Adobe îți pune la dispoziție opțiunea Completare și semnare.

  Completează FORMULARUL cu datele tale

  Adaugă datele in formular, scris cu majuscule. Nu este necesar să menționezi suma sau sa completezi datele Asociației, acestea sunt completate de către noi, direct în formular.

  Trimite-ne FORMULARUL completat

  Ne poți trimite formularul completat cu date tale, printat și scanat, ca imagine sau ca .pdf prin mai multe metode, oricare îți este la îndemână. Împortant este ca acesta sa ajungă la noi până la data de 25 mai. De restul ne ocupăm noi.

  Încarcă aici formularul completat

  Adăugați fișierul direct sau căutați-l pe dispozitiv.

  Donatie catre SOS Mielom