Conferințe

  Participarea la conferințe și evenimente legate de mielomul multiplu este o parte vitală a misiunii Asociației SOS Mielom de a sprijini și de a informa pacienții cu mielom multiplu. Prin împărtășirea informațiilor și conectarea cu alți pacienți și specialiști din domeniu, membrii asociației pot avea un impact pozitiv semnificativ asupra vieților pacienților cu mielom multiplu.

  Asociația SOS Mielom lucrează din greu pentru a sprijini și a informa pacienții cu mielom multiplu, precum și pe cei dragi lor. Participarea noastră la conferințe și evenimente legate de mielomul multiplu este deosebit de importantă pentru a ajuta pacienții să fie la curent cu cele mai recente informații și tratamente disponibile.

  Prin participarea la conferințe, membrii Asociației SOS Mielom au ocazia de a obține informații de la experți în domeniul mielomului multiplu, de a învăța despre cele mai bune practici și de a descoperi cele mai noi tehnologii și tratamente. Această informație este apoi transmisă mai departe pacienților și membrilor familiilor lor, astfel încât aceștia să poată lua decizii informate cu privire la  tratamentele urmate și să poată comunica mai bine cu medicii lor.

  În plus, prin participarea la conferințe, membrii Asociației SOS Mielom pot să-și întâlnească și să-și conecteze cu alți pacienți și cu specialiști din domeniu. Aceste conexiuni pot fi de neprețuit pentru pacienți și pentru familiile lor, deoarece pot oferi sprijin emoțional, încurajare și împărtășirea experiențelor.

  Sprijină eforturile noastre

  Ajută-ne să sprijinim pacienții cu mielom multiplu și familiile lor donând sau implicându-te în activitățile Asociației SOS Mielom.

  Fiecare contribuție face o diferență!