Redirecționează 20% din impozitul pe profit

  Este o decizie nobilă și generoasă să sponsorizezi o asociație care luptă împotriva mielomului multiplu, cum este S.O.S. Mielom. Prin această sponsorizare, nu doar că vei ajuta la finanțarea activităților și a proiectelor lor, dar vei contribui și la susținerea pacienților și familiilor lor.

  Dacă ai hotărât să sponsorizezi S.O.S. Mielom cu 20% din veniturile tale, felicitări! Această sumă poate face o mare diferență în viața persoanelor afectate de mielomul multiplu și poate contribui la îmbunătățirea accesului la tratamente, la promovarea informațiilor despre această boală și la sprijinirea pacienților și familiilor lor.

  Este important să te asiguri că sponsorizarea ta ajunge la destinația dorită, așadar, ia legătura cu S.O.S. Mielom pentru a afla cum poți face donația. De asemenea, ar putea fi util să te implici și în alte moduri, cum ar fi prin promovarea campaniilor lor de conștientizare și prin împărtășirea informațiilor despre această boală cu cei din jurul tău. În orice caz, prin gestul tău generos de a sponsoriza S.O.S. Mielom, vei face o diferență semnificativă în viața celor afectați de această boală, contribuind la o cauză importantă și necesară.

  Ne poți contacta pentru orice informație suplimentară vei avea sau pentru orice neclaritate sau urmează pașii descriși mai jos pentru a merge mai departe și a face o sponsorizare către SOS Mielom.

  Descarcă modelul de CONTRACT de sponsorizare

  Descarcă de AICI modelul de contract de sponsorizare. Dacă dorești să aduci modificări, te putem ajuta. Contactează-ne și, împreună, putem să aducem documentul la o formă agreată de ambele părți.

  Pentru a deschide documentul, trebuie să ai aplicația Adobe Reader descărcată

  Completează CONTRACTUL cu datele tale

  Completează contractul cu datele tale, cu majuscule. Să nu uiți să il semnezi.

  Trimite-ne CONTRACTUL completat

  Ne poți trimite contractul completat cu date tale, printat și scanat, prin mai multe metode, oricare îți este la îndemână. Împortant este ca acesta sa ajungă la noi.

  Încarcă aici contractul completat

  Adăugați fișierul direct sau căutați-l pe dispozitiv.

  Donatie catre SOS Mielom